Mitmekülgses valikus toolid igasse interjööri. Puidust või metallraamil toolid erinevatele sihtgruppidele. Meil leiate saalitoolid kultuurimajja, kooli aulasse või konverentsiruumi. Rõõmsavärvilised toolid lasteaeda. Eriti tugeva laminaatkattega toolid kooli sööklasse ja klassiruumi

Lauad nii lasteaeda, kooli kui kultuurimaja koosolekuruumi. Vastupidava laminaatkattega lauad sööklasse. Laudade juurde leiad meilt ka sobivad toolid. Lauajalad nii vineerist kui ümartorust. Müügis ka virnastatavad lauad. Lasteaeda ja algkooli leiad reguleeritava kõrgusega lauad. Valikus erinevad suurused, profiilid ja kõrgused.

Lasteaia toolid erivanuses- ja suuruses lastele. Materjaliks painutatud kasevineer. Valikus naturaalsed puidust või rõõmsavärvilised laminaatkattega toolid. Suurem osa toolimudelitest on virnastatavad. Toolide juurde on sobivas suuruses lastelauad. Valikus erinevad suurused, profiilid ja kõrgused.

Klassimööbel algkooli, põhikooli ja gümnaasiumi astmele. Algkooli toolid ja lauad on reguleeritava kõrgusega. Sööklasse lauad ja lauaplaadi alla tõstetavad toolid. Virnastatavad ja riviühendusega toolid aulasse või saali.

Tehtud tööd

Siin Kadrina Huvikeskuse saalis on kolmes erinevas värvitoonis saalitoolid – TOOL 40 käetugedega. Vaevalt, et leidub teist samasugust saalitäit toole sellise julge värvivalikuga. Kasevineerist toolide soe puidumuster tooli seljatugedel on eriliselt mõnus.

Kui ruum vajab avarat tantsuplatsi, siis saab saalitoolid kergelt seina äärde virna laduda. Toolid on silmale ilus vaadata ja ruumi samuti piisavalt.